top of page

Prijs: in kosten maar vooral de prijs die het jou gaat opleveren is belangrijk.

Hoe gaan we aan de slag?

We plannen een eerste sessie. Daarin kijken we samen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken, vaak komen er tijdens dit gesprek al veel inzichten naar boven. In de vervolg gesprekken kunnen we verschillende technieken inzetten.

Dit gesprek kan 1 tot 2 uur duren, de kosten van dit gesprek zijn 60 euro / uur.

Wanneer we allebei een goed gevoel hebben dat je je doel kan bereiken spreken we de datum af voor de volgende sessie. De kosten van de sessies zijn 30 euro per ½ uur. De sessies duren gemiddeld 1 a 2 uur.

Ik werk volgens No Cure, No Pay principe, dat betekent dat wanneer je helemaal geen inzichten in jezelf krijgt en geen veranderingen opmerkt in je gevoelens je geen factuur van de sessies ontvangt. Indien we ontdekken dat je meer zorg nodig zult hebben en het advies een verwijzing naar GGZ is, worden de sessies wel gefactureerd.

De kosten voor een paarden contact sessie is 150 euro / sessie, dit zal op een buiten locatie plaats vinden.

Informeer vooraf bij je verzekering of zij een vergoeding geven voor de coach sessies.

Naam : LEEF LICHTER COACHING

KvK Vestiging : 30169755

Bezoekadres Ibisstraat 45, 1171GT te Badhoevedorp.

Code kwalificatie: 9000 Omschrijving kwalificatie: Genezers niet artsen aanvang: 7-7-2014

Deze vestiging is geregistreerd als vestiging van onderneming : AGB Code: 90058849 Naam: Leef Lichter Coaching Adres: Ibisstraat 45 , 1171GT BADHOEVEDORP Bij deze vestiging is werkzaam: K.Schuurman AGB Code: 90058845 Adres: Ibisstraat 45, 1171GT BADHOEVEDORP

Wat u verder moet weten: Cliënten hebben het recht een klacht in te kunnen dienen op basis van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). De wet verplicht elke zorgaanbieder een klachtenregeling te organiseren. De klachtenregeling zorgt ervoor dat de klachten van cliënten worden behandeld door een klachtenfunctionaris en eventueel een klachtencommissie. Ik ben aangesloten bij SoloPartners een organisatie die de mogelijkheid kan bieden om ondersteuning in te schakelen van een klachtenfunctionaris.

bottom of page